Jauhelihapata (protskupitoinen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800 g    1360 kcal152 g0 g80 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Torino tumma proteiinipasta plus100 g    340 kcal23 g53 g3,7 g6 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g370 g    85 kcal5,2 g13 g1,5 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1400 g    1828 kcal183 g73 g86 g8,2 g
Ravintosisältö / annos350 g    457 kcal46 g18 g21 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    131 kcal13 g5,2 g6,1 g0,6 g
1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.