Tomaattinen linssikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Valkosipuli 24 g6 kpl   26 kcal1,9 g3,9 g0,1 g0,5 g
Rajah Mild Curry Paste (10g)30 g    43 kcal1,2 g2,6 g3,1 g0 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 240 g   3 dl765 kcal59 g110 g4,6 g21 g
Kookoskerma, kara400 g    1000 kcal18 g5,2 g100 g0 g
Oliiviöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2455 g    2459 kcal86 g170 g150 g39 g
Ravintosisältö / annos307 g    308 kcal11 g21 g19 g4,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal3,5 g6,9 g6,1 g1,6 g
Silppua sipuli ja valkosipuli.

Lisää kuuman kattilan pohjalle öljyä, currytahna, jauhettua korianteria ja sipulisilppu.

Kuullota hetki.

Lisää kattilaan tomaattimurska, vesi ja linssit.

Keitä kunnes linssit ovat kypsiä ja lisää vettä tarvittaessa.

Lisää keiton joukkoon kookoskerma, suola ja mustapippuri.

Anna vielä kiehahtaa ja tarjoa keitto smetanan, tuoreen korianteri silpun ja tuoreen vaalean leivän kera.