Kasvissoijawokki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 500 g7,7 kpl   164 kcal3,1 g28 g1 g13 g
Parsakaali brokkoli 400 g1,1 kpl   140 kcal19 g7,8 g1,2 g10 g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g175 g    33 kcal1,8 g3,5 g0 g0 g
Seesaminsiemen, kuorineen 34 g 11 tl3,8 rl0,6 dl229 kcal9 g2,3 g20 g4,2 g
Cashewpähkinä 200 g 67 tl22 rl3,3 dl1148 kcal40 g38 g93 g7 g
Rypsiöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Reformi soijarouhe200 g    560 kcal140 g34 g1 g20 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Currytahna (Namjai), annos 15g15 g    10 kcal0 g3 g0 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1562 g    2557 kcal214 g118 g145 g56 g
Ravintosisältö / annos260 g    426 kcal36 g20 g24 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal14 g7,5 g9 g3,6 g
500 g porkkanoita
2 ps (2x200g) pakasteparsaa
175 g bambuviipaleita
4 rkl seesamin siemeniä
200 g cashewpähkinöitä
rypsiöljyä 2 rkl
200 g soijapyöryköitä tai -suikalaita
2 dl kasvilientä
1-2 rkl voimakasta currytahnaa tmv.

Kuullota öljyssä+ currytahnassa porkkanapalat ja ohjeen mukaan keitetyt soijapyörykät wokkipannulla 5-10 min. Lisää bambu ja seesamsiemenet ja pähkinät.

Hauduta kannen alla noin 10 min. Mausta ja lisää sulatettu parsa.

Anna parsan hautua mukana tovi, tarkista maku.