Papu-perunasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä225 g    248 kcal18 g41 g1,1 g18 g
Peruna, keskikokoinen 60g160 g2,3 kpl   96 kcal2,4 g21 g0,2 g1,4 g
Purjosipuli 35 g0,2 kpl   8 kcal0,6 g0,8 g0,1 g0,7 g
Persilja 5 g  2,5 rl 1,4 kcal0,1 g0,1 g0 g0,4 g
Sitruunamehu, laimentamaton5 g    1,1 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10 g    88 kcal0 g0 g10 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3 g    2,9 kcal0 g0,5 g0 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120 g    12 kcal1,3 g1 g0,2 g1,2 g
Feta, Arla Apetina 3%100 g    110 kcal18 g2 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
767 g    601 kcal41 g71 g15 g24 g
Ravintosisältö / annos256 g    200 kcal14 g24 g5 g7,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal5,4 g9 g2 g3,1 g
1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.