Kaali-jauhelihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400 g    84 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400 g    910 kcal76 g0 g68 g0 g
Purjosipuli 40 g0,2 kpl   9 kcal0,7 g1 g0,1 g0,8 g
Lihaliemikuutio Maggi6 g    17 kcal0,5 g0,4 g1,4 g0 g
Sipuli, tuore100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Voi, 1 tl, 5 g8 g    58 kcal0,1 g0,1 g6,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
954 g    1106 kcal83 g20 g77 g11 g
Ravintosisältö / annos239 g    277 kcal21 g5 g19 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal8,7 g2,1 g8,1 g1,1 g
Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA