Jannen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa450 g    590 kcal81 g5,9 g27 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 300 g5 kpl   228 kcal5,6 g47 g0,6 g3 g
Kanaliemivalmiste euroshopper 1pala=11g11 g    29 kcal2,2 g0,3 g2,1 g0 g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200 g   3,3 dl206 kcal6,9 g36 g2,1 g5,8 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2021 g    1112 kcal96 g91 g37 g10 g
Ravintosisältö / annos337 g    185 kcal16 g15 g6,2 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    55 kcal4,8 g4,5 g1,8 g0,5 g
Paista Kariniemen kananpojan hunajamarinoidut suikaleet (450 g) öljyssä (5 g) pannulla.

Kuori 300 g perunoita ja leikkaa kuutioiksi.

Kuori keskikokoinen punasipuli (55 g) ja silppua hienoksi.

Kiehauta 1 l vettä ja lisää siihen broilerit, perunat ja sipuli.

Lisää herne-maissi-paprikapakaste (200 g). Lisää halutessasi mausteita (currya, paprikajauhetta, pippuria).

Keitä kypsäksi.

Nauti hyvällä omallatunnolla! :-)