Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka110 g    11 kcal1,2 g0,9 g0,2 g1,1 g
Punasipuli, kuorittu, 100g80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Paprika keltainen 135 g0,8 kpl   41 kcal1,3 g6,9 g0,3 g2,7 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300 g2,4 kpl   61 kcal1,8 g11 g0,9 g4,2 g
Kurkku, tuore140 g0,4 kpl  3,1 dl14 kcal0,8 g2,4 g0,1 g1 g
Fetajuusto, Milbona125 g    350 kcal25 g0,6 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
890 g    498 kcal31 g26 g29 g10 g
Ravintosisältö / annos89 g    50 kcal3,1 g2,6 g2,9 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal3,5 g2,9 g3,3 g1,2 g
Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!