Jauhelihanyytit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Voitaikina Myllyn Paras 500g500 g    1925 kcal31 g149 g135 g8,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
1370 g    3585 kcal152 g161 g259 g13 g
Ravintosisältö / annos57 g    149 kcal6,3 g6,7 g11 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    262 kcal11 g12 g19 g0,9 g
Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.