Suklaafudge

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 60 g 20 tl10 rl1,5 dl222 kcal11 g6,6 g13 g18 g
Sokeri 468 g156 kpl117 tl39 rl5,5 dl1898 kcal0 g467 g0 g0 g
Siirappi 40 g 5,7 tl2 rl0,3 dl121 kcal0 g30 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 56 g 11 tl4 rl0,6 dl398 kcal0,4 g0,2 g45 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15 g    60 kcal0 g15 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
50 annosta
839 g    3358 kcal16 g524 g128 g18 g
Ravintosisältö / annos17 g    68 kcal0,3 g11 g2,6 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    400 kcal1,8 g63 g15 g2,2 g
Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.