Masters of the peasoup

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herne kuivattu 500 g   5,9 dl1511 kcal90 g243 g5 g54 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Vesi, vesijohtovesi 2500 g 500 tl167 rl25 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 550 g    1218 kcal96 g0 g94 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3605 g    2744 kcal187 g245 g99 g54 g
Ravintosisältö / annos451 g    343 kcal23 g31 g12 g6,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal5,2 g6,8 g2,7 g1,5 g
Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!