Wilhelmiinakeksit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)200 g    1440 kcal0 g0 g160 g0 g
Sokeri 191 g64 kpl48 tl16 rl2,3 dl777 kcal0 g191 g0 g0 g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g55 g    94 kcal8,3 g0 g6,6 g0 g
Siirappi, tumma9 g    29 kcal0 g6,7 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12 g    48 kcal0 g12 g0 g0 g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta325 g  33 rl5 dl1170 kcal42 g228 g6,8 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
792 g    3557 kcal51 g437 g173 g11 g
Ravintosisältö / annos792 g    3555 kcal51 g437 g173 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    449 kcal6,4 g55 g22 g1,4 g
200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.