Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000 g    480 kcal24 g68 g4 g42 g
Paprika, punainen240 g    62 kcal2,2 g11 g1 g4,8 g
Porkkana 65 g1 kpl   21 kcal0,4 g3,6 g0,1 g1,7 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)160 g  13 rl2 dl195 kcal3,5 g44 g0,5 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2965 g    1314 kcal106 g126 g34 g50 g
Ravintosisältö / annos371 g    164 kcal13 g16 g4,2 g6,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    44 kcal3,6 g4,3 g1,1 g1,7 g
Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.