Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee 450 g    879 kcal84 g0 g61 g0 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Sipuli (kuorittu)105 g1,9 kpl  1,2 dl28 kcal1,4 g5 g0,2 g1,8 g
Valkosipuli 6 g1,5 kpl   6,5 kcal0,5 g1 g0 g0,1 g
Paprika, punainen141 g    36 kcal1,3 g6,5 g0,6 g2,8 g
Paprika keltainen 88 g0,5 kpl   27 kcal0,8 g4,5 g0,2 g1,8 g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g26 g    6,5 kcal0 g0 g0 g0 g
Herkkusieni, tuore170 g    41 kcal4,3 g5,1 g0 g5,1 g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g198 g    499 kcal32 g3,2 g40 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton10 g    2,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1224 g    1791 kcal124 g26 g131 g12 g
Ravintosisältö / annos306 g    448 kcal31 g6,4 g33 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    146 kcal10 g2,1 g11 g0,9 g
1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.