Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)158 g2,9 kpl  1,8 dl43 kcal2,1 g7,6 g0,3 g2,7 g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g22 g    81 kcal0,2 g19 g0,7 g0 g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa600 g    798 kcal114 g4,2 g36 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1700 g    1319 kcal129 g50 g67 g2,7 g
Ravintosisältö / annos340 g    264 kcal26 g10 g13 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal7,6 g2,9 g3,9 g0,2 g
Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.