Täytetty leipänen(karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g150 g    900 kcal32 g10 g81 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 240 g4 kpl   301 kcal26 g0,6 g22 g0 g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400 g    1040 kcal104 g6 g68 g0 g
Leivinjauhe 20 g 4 tl1,3 rl 35 kcal1 g7,6 g0 g0,1 g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli150 g    105 kcal14 g6 g3 g0,2 g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100 g    110 kcal18 g2 g3 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75 g0,6 kpl   15 kcal0,5 g2,9 g0,2 g1 g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g150 g    323 kcal38 g3,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1285 g    2829 kcal233 g38 g187 g1,3 g
Ravintosisältö / annos321 g    707 kcal58 g10 g47 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    220 kcal18 g3 g15 g0,1 g
Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min