Kasviskeitto ala hehtaari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g750 g    428 kcal11 g93 g1,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2011 g    1161 kcal59 g95 g59 g0,2 g
Ravintosisältö / annos335 g    193 kcal10 g16 g10 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal2,9 g4,7 g2,9 g0 g
Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.