Melkein karpparin boileriparsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria800 g    1152 kcal128 g20 g59 g0 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250 g    700 kcal48 g0 g55 g0 g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g200 g    130 kcal3 g7,8 g10 g0 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%100 g    230 kcal29 g2,5 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1860 g    2476 kcal231 g40 g148 g13 g
Ravintosisältö / annos465 g    619 kcal58 g10 g37 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal12 g2,2 g7,9 g0,7 g
Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.