Nakki-vihanneskeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä100 g    27 kcal1,9 g4,1 g0,2 g2,4 g
Munakoiso, tuore300 g3/4 kpl  10 dl54 kcal1,5 g9 g0,6 g7,5 g
Peruna, vanha, kuorittu 700 g12 kpl   533 kcal13 g109 g1,4 g7 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Porkkana, keskikokoinen 65g90 g1,4 kpl   25 kcal0,5 g5,4 g0,2 g2,3 g
Nakki, Popsi viitonen600 g    1416 kcal66 g18 g120 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 70 g   0,8 dl53 kcal3,2 g9 g0,1 g0,7 g
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3460 g    2138 kcal87 g159 g123 g22 g
Ravintosisältö / annos433 g    268 kcal11 g20 g15 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal2,5 g4,6 g3,6 g0,6 g
Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.