Pätkiskakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai260 g  26 rl4 dl910 kcal31 g185 g5,5 g7,8 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24 g 8 tl4 rl0,6 dl89 kcal4,4 g2,6 g5,2 g7,3 g
Voi 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1088 kcal1,8 g0,6 g122 g0 g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)200 g 40 tl13 rl2 dl112 kcal17 g10 g0,4 g0 g
Pätkis, 18g108 g    529 kcal3,9 g66 g27 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Taloussuklaa, Fazer100 g    515 kcal3,9 g56 g30 g5,3 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
1327 g    4914 kcal84 g584 g248 g21 g
Ravintosisältö / annos88 g    326 kcal5,6 g39 g16 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    370 kcal6,3 g44 g19 g1,5 g
Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata