Purjo-perunasosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800 g13 kpl   609 kcal15 g124 g1,6 g8 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100 g    11 kcal1,1 g1,1 g0,2 g1 g
Sipuli (kuorittu)70 g1,3 kpl  0,8 dl19 kcal0,9 g3,4 g0,1 g1,2 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl35 g    26 kcal1,4 g2,8 g1,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1100 g 220 tl73 rl11 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100 g    160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2425 g    1009 kcal25 g140 g33 g15 g
Ravintosisältö / annos303 g    126 kcal3,1 g17 g4,2 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal1 g5,8 g1,4 g0,6 g
Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken