Punainen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 495 g8,3 kpl   377 kcal9 g77 g1 g5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g223 g3,4 kpl   62 kcal1,3 g13 g0,4 g5,6 g
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu450 g    648 kcal72 g11 g35 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10 g    24 kcal0,5 g4,2 g0,5 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10 g    26 kcal1,3 g1,2 g1,8 g0 g
Sokeri 8 g2,7 kpl2 tl2/3 rl0,1 dl33 kcal0 g8 g0 g0 g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)10 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2351 g    1314 kcal89 g127 g47 g12 g
Ravintosisältö / annos392 g    219 kcal15 g21 g7,9 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal3,8 g5,4 g2 g0,5 g
Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.