KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Täysjyväriisi. Risella.224 g    784 kcal16 g159 g7,4 g13 g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g600 g    780 kcal108 g7,8 g33 g0 g
Findus wokki Classic 500G500 g    150 kcal10 g25 g2,5 g0 g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g25 g    208 kcal0 g0 g25 g0 g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g400 g    240 kcal3,6 g21 g16 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2549 g    2162 kcal137 g213 g84 g15 g
Ravintosisältö / annos425 g    360 kcal23 g35 g14 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    85 kcal5,4 g8,3 g3,3 g0,6 g
Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.