Jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500 g    695 kcal95 g0 g35 g0 g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)500 g    150 kcal5,5 g27 g1 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g400 g    392 kcal8,4 g56 g15 g0 g
Rypsiöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Basilika, tuore 13 g  6,5 rl1 dl3,5 kcal0,4 g0,1 g0,1 g0,2 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5 g    5 kcal0,4 g0,9 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1543 g    1497 kcal111 g89 g76 g2 g
Ravintosisältö / annos257 g    249 kcal18 g15 g13 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    97 kcal7,2 g5,8 g4,9 g0,1 g
Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.