Kikhernesalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g380 g    399 kcal30 g53 g7,6 g38 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g20 g    78 kcal6,6 g0 g5,7 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton5 g    1,1 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
419 g    602 kcal37 g53 g27 g38 g
Ravintosisältö / annos105 g    151 kcal9 g13 g6,8 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal8,8 g13 g6,5 g9 g
Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.