Karjalanpaisti hirvestä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hirvenliha 600 g    674 kcal127 g0 g18 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g325 g5 kpl   91 kcal2 g19 g0,7 g8,1 g
Selleri, annos 50g50 g    7 kcal0,5 g1,5 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)170 g3,1 kpl  1,9 dl46 kcal2,2 g8,2 g0,3 g2,9 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1945 g    818 kcal132 g29 g19 g11 g
Ravintosisältö / annos389 g    164 kcal26 g5,8 g3,8 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal6,8 g1,5 g1 g0,6 g
Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.