Katkarapu-tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 140 g  14 rl2,6 dl146 kcal31 g0 g2,1 g0 g
Katkarapu 180 g90 kpl  3,6 dl123 kcal26 g0 g2 g0 g
Jäävuorisalaatti, rapea350 g    35 kcal3,9 g2,8 g0,7 g4,2 g
Kurkku 300 g3/4 kpl  6,7 dl33 kcal1,7 g4,2 g0,3 g2,1 g
Ananas, omassa liemessään 140 g   1,5 dl73 kcal0,7 g16 g0 g2 g
Krutongit, annos 75g100 g    437 kcal12 g64 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1210 g    847 kcal76 g86 g19 g8,3 g
Ravintosisältö / annos303 g    212 kcal19 g22 g4,8 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal6,3 g7,1 g1,6 g0,7 g
- Pilko kurkku ja revi jäävuorisalaatti isoon kulhoon.

- Valuta tonnikalasta, ananaksesta ja katkaravuista turhat nesteet ja lisää ne joukkoon.

- Lisää krutongit.

- Sekoita.

Ravintoarvot 100g: 69kcal
P 6.3g / HH 7.1g / R 1.6g

Halutessasi kevyemmän version salaatista, jätä krutongit pois tai laita niitä vähemmän! :)

Arvot ilman krutonkeja 100g: 36kcal
P 5,7g / HH 2g / R 0,5g