Sieni-pekoni kastike VHH

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 110 g    110 kcal2,8 g0,4 g11 g2 g
Pekoni, paistettu 80 g4,7 kpl   412 kcal13 g0 g41 g0 g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50 g    140 kcal1,7 g2,8 g14 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g15 g    110 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Kasvisliemi laimennettu 100 g  6,7 rl1 dl9 kcal0,3 g0,4 g0,7 g0,1 g
Lihaliemi laimennettu 100 g 20 tl6,7 rl1 dl19 kcal0 g3 g0,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
590 g    1328 kcal21 g11 g133 g2,1 g
Ravintosisältö / annos98 g    221 kcal3,5 g1,9 g22 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    225 kcal3,6 g1,9 g23 g0,4 g
Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.