Punajuurivuoka Vol. 2

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Punajuuri 100 g1,3 kpl   38 kcal1 g6,9 g0,2 g2,5 g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g75 g    195 kcal20 g0 g13 g0 g
Cashewpähkinä 50 g 17 tl5,6 rl0,8 dl287 kcal10 g9 g23 g1,8 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
890 g    1617 kcal116 g25 g116 g4,3 g
Ravintosisältö / annos297 g    540 kcal39 g8,4 g39 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    182 kcal13 g2,8 g13 g0,5 g
- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.