Liha-valkkarivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss1500 g    1110 kcal18 g270 g4,5 g0 g
Karjalanpaisti atria 700g1400 g    2240 kcal266 g0 g129 g0 g
Tomaattimurska (Euro shopper)780 g  52 rl7,8 dl234 kcal7,8 g31 g3,1 g1,6 g
Kevytkerma400 g    480 kcal13 g18 g40 g0 g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%400 g    340 kcal5,6 g18 g28 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g80 g    196 kcal8,8 g4 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
4710 g    4641 kcal321 g348 g221 g4,2 g
Ravintosisältö / annos393 g    387 kcal27 g29 g18 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal6,8 g7,4 g4,7 g0,1 g
Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.