Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl300 g    90 kcal14 g5,7 g0,9 g4,8 g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)120 g15 kpl   324 kcal36 g0 g20 g0 g
Flora ruokakerma 15 % 250g250 g    375 kcal4 g8,8 g38 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1070 g    1453 kcal130 g15 g99 g4,8 g
Ravintosisältö / annos178 g    242 kcal22 g2,4 g16 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal12 g1,4 g9 g0,4 g
Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)