Karppaajan lihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%600 g    1020 kcal120 g0 g60 g0 g
Ranskankerma Valio150 g    420 kcal3,8 g5,3 g42 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Flora ruokakerma 15 % 250g125 g    188 kcal2 g4,4 g19 g0 g
Pekoni Pirkka140 g    406 kcal20 g1,4 g36 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1165 g    2074 kcal147 g18 g158 g2,6 g
Ravintosisältö / annos194 g    345 kcal25 g3 g26 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    178 kcal13 g1,6 g14 g0,2 g
Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !