BroitsuCuisinekastike vhh

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Punasipuli, kuorittu, 100g120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Broilerin nahaton rintafilee500 g    515 kcal116 g0 g7,5 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
990 g    1013 kcal125 g12 g55 g2,1 g
Ravintosisältö / annos198 g    203 kcal25 g2,3 g11 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal13 g1,2 g5,6 g0,2 g
Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.