Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 175 g 35 tl13 rl1,8 dl929 kcal0,5 g0,9 g105 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton170 g    243 kcal20 g0 g17 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 70 g  7 rl1,2 dl234 kcal0 g57 g0 g1 g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g50 g    310 kcal11 g6,2 g28 g3,6 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
659 g    2504 kcal32 g258 g150 g4,6 g
Ravintosisältö / annos41 g    156 kcal2 g16 g9 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    380 kcal4,8 g39 g23 g0,7 g
Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.