Nakkikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nakki, keskiarvo 500 g17 kpl   1166 kcal57 g5,8 g103 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 3000 g 600 tl200 rl30 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g1000 g14 kpl   600 kcal15 g130 g1 g9 g
Vihannessekoitus (Apetit), annos 250g250 g    88 kcal6,8 g12 g1,3 g0 g
Wok Classik (Findus), annos 500g250 g    75 kcal3,8 g11 g1 g6,3 g
Lihaliemikuutio Kania66 g    150 kcal7,3 g7,9 g10 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipulijauhe, annos 3g5 g    17 kcal0,5 g3,8 g0,1 g0 g
Mustapippuri 4 g 2 tl0,6 rl 11 kcal0,4 g1,5 g0,1 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
5080 g    2107 kcal91 g172 g116 g17 g
Ravintosisältö / annos423 g    175 kcal7,6 g14 g10 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal1,8 g3,4 g2,3 g0,3 g
Kuori ja viipaloi perunat ja laita kattilaan kiehumaan.

Pieni nakit ja ruskista pannulla, lisää kattilaan.

Anna kiehua n. 15 min, ja lisää loput aineet, anna kiehua n. 10 min. Laita silputtua persiljaa lopuksi päälle.