Jauheliha-pepperonirisotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Pepperoni light, Snellman150 g    368 kcal41 g0 g19 g0 g
Riisi & monivilja Risella (1dl = 80g)240 g    840 kcal24 g168 g6,2 g14 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)15 g    15 kcal1,1 g2,6 g0,1 g0,3 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1805 g    1887 kcal142 g171 g65 g15 g
Ravintosisältö / annos451 g    471 kcal35 g43 g16 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal7,8 g9 g3,6 g0,8 g
Pilko pepperoni pieniksi paloiksi.

Aloita jauhelihan ruskistaminen pannulla ja laita vesi kiehumaan kattilaan.

Sekoita veteen fondi.

Ruskistuksen loppuvaiheessa lisää pilkottu pepperoni ja riisi.

Kuullota hetki, mutta varo, ettei riisi pala.

Kaada sekaan vesi-kasvisfondiseosta vähän kerrallaan.

Anna nesteen imeytyä välillä ennen kuin lisäät sitä.

Anna hautua n. 25 minuuttia välillä nestettä lisäten.

Tarjoile halutessasi rucolan, aurinkokuivattujen tomaattien ja parmesaanin kera.

(Eivät sisälly reseptiin.)