Banaanipannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 165 g  17 rl2,5 dl566 kcal17 g116 g2 g5,8 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Voimariini, pehmeästi levittyvä25 g    170 kcal0,3 g0,3 g19 g0 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240 g1,9 kpl   202 kcal2,6 g44 g1 g4,3 g
Ruokosokeri40 g    163 kcal0 g40 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1082 g    1488 kcal50 g224 g41 g10 g
Ravintosisältö / annos271 g    373 kcal12 g56 g10 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    137 kcal4,6 g21 g3,8 g0,9 g
Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.