Tomaattinen palapaisti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lihapata, palapaisti, ruoanvalmistuskerma, ruoanvalmistusrasva keskiarvo 791 g    907 kcal104 g19 g45 g1,3 g
Sipuli (kuorittu)221 g4 kpl  2,5 dl60 kcal2,9 g11 g0,4 g3,8 g
Leivontamargariini (Flora), annos 150g15 g    101 kcal0 g0 g12 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi19 g    53 kcal1,7 g1,3 g4,4 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Olut karhu tumma i (Sinebrychoff), annos 333g200 g    60 kcal0,4 g6,4 g0 g0 g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g5 g    16 kcal0,4 g2,9 g0,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1623 g    1331 kcal113 g67 g64 g11 g
Ravintosisältö / annos271 g    222 kcal19 g11 g11 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal7 g4,1 g3,9 g0,7 g
Ruskista palapaistilihat pannulla, lisää tomaattimurska.

Kuutioi sipuli joukkoon, mausta mielesi mukaan.

Kaada uunivuokaan ja lisää nestettä niin että lihapalat peittyvät.

Uuni 200 C 30 min. pienennä lämpö 150 C ja hauduta noin 2 tuntia.