Vihreä broilerikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Herne 100 g   1,7 dl69 kcal5,1 g9 g0,4 g3,1 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Parsakaali brokkoli 200 g0,6 kpl   70 kcal9 g3,9 g0,6 g5 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Pestokastike, yrttikastike 75 g  5 rl3/4 dl367 kcal6,1 g1,1 g38 g3 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)450 g    585 kcal81 g10 g28 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2200 g    1422 kcal107 g66 g81 g15 g
Ravintosisältö / annos367 g    237 kcal18 g11 g14 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal4,9 g3 g3,7 g0,7 g
Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.