Possustroganov - HKn resepti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g400 g    800 kcal80 g0 g52 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Tomaattipyree, Pirkka20 g    16 kcal0,7 g3,8 g0,2 g0,2 g
Vehnäjauho puolikarkea 5 g  1/2 rl0,1 dl17 kcal0,5 g3,5 g0,1 g0,2 g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen300 g    930 kcal24 g162 g17 g1,5 g
Maustekurkku sokerisuolattu 70 g0,7 kpl   14 kcal0,5 g2,1 g0,1 g1,3 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100 g    140 kcal2,8 g6,5 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1030 g    2089 kcal110 g184 g96 g5,2 g
Ravintosisältö / annos343 g    696 kcal37 g61 g32 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    203 kcal11 g18 g9 g0,5 g
Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.