Merimiespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 600 g10 kpl   457 kcal11 g93 g1,2 g6 g
Porkkana 260 g4 kpl   85 kcal1,6 g15 g0,5 g6,6 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g700 g    1190 kcal140 g0 g70 g0 g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl54 kcal0,1 g0,1 g6 g0 g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g10 g    25 kcal0,5 g4,3 g0,6 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2690 g    1844 kcal155 g117 g79 g15 g
Ravintosisältö / annos269 g    184 kcal15 g12 g7,9 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    69 kcal5,8 g4,4 g2,9 g0,5 g
Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.