Paella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)15 g    133 kcal0 g0 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)13 g0,2 kpl  0,1 dl3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0,2 g
Valkosipuli 11 g2,6 kpl   11 kcal0,8 g1,7 g0,1 g0,2 g
Riisi, keitetty, suolaa 150 g  13 rl1,9 dl206 kcal3,6 g45 g0,4 g1,4 g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g450 g    315 kcal22 g54 g3,1 g0 g
Soijakastike 15 g 2,5 tl0,8 rl0,1 dl9 kcal0,8 g1,4 g0 g0 g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)425 g    319 kcal77 g2,1 g4,3 g0 g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g200 g    194 kcal39 g0 g4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1278 g    1190 kcal143 g105 g27 g1,8 g
Ravintosisältö / annos160 g    149 kcal18 g13 g3,4 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    93 kcal11 g8,2 g2,1 g0,1 g
Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.