Kasvispasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)145 g2,6 kpl  1,6 dl39 kcal1,9 g7 g0,3 g2,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 260 g0,7 kpl   47 kcal1,5 g6,5 g1 g1,8 g
Munakoiso 245 g0,6 kpl  8,2 dl55 kcal1,2 g7,6 g0,5 g6,1 g
Paprika, punainen185 g    48 kcal1,7 g8,5 g0,7 g3,7 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Oregano, kuivattu 5 g 5 tl2,5 rl 15 kcal0,6 g1,1 g0,5 g2,1 g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5 g    4,8 kcal0,1 g0,9 g0 g0 g
Ruispasta, Torino80 g    280 kcal10 g54 g2 g4,8 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen235 g1,9 kpl   47 kcal1,4 g8,9 g0,7 g3,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1173 g    589 kcal19 g95 g11 g25 g
Ravintosisältö / annos293 g    147 kcal4,8 g24 g2,7 g6,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal1,7 g8,1 g0,9 g2,1 g
1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.