Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika keltainen 450 g2,7 kpl   136 kcal4,2 g23 g0,9 g9 g
Naudan paistijauheliha, Pirkka400 g    672 kcal80 g0 g40 g0 g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g100 g    300 kcal4 g6 g29 g0 g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)40 g    112 kcal5,6 g1,6 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1040 g    1233 kcal95 g33 g79 g10 g
Ravintosisältö / annos260 g    308 kcal24 g8,3 g20 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    119 kcal9 g3,2 g7,6 g1 g
Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.