Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500 g4 kpl   102 kcal3 g19 g1,5 g7 g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200 g    54 kcal2,6 g10 g0,2 g3,4 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20 g    19 kcal0,2 g3,6 g0 g0 g
Oliiviöljy 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl884 kcal0 g0 g100 g0 g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g50 g    129 kcal19 g0,3 g5,8 g0 g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g50 g    13 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
920 g    1200 kcal25 g33 g108 g10 g
Ravintosisältö / annos230 g    300 kcal6,2 g8,1 g27 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal2,7 g3,5 g12 g1,1 g
Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.