Kirjolohi- katkarapukiusaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720 g    202 kcal7,9 g35 g2,9 g22 g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g300 g    570 kcal45 g0 g45 g0 g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g125 g    75 kcal1,3 g5,6 g5 g0,8 g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g80 g    60 kcal14 g0,4 g0,8 g0 g
Auringonkukkaöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1235 g    995 kcal69 g41 g64 g22 g
Ravintosisältö / annos309 g    249 kcal17 g10 g16 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    81 kcal5,6 g3,3 g5,2 g1,8 g
Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.