Omenapiirakkaa pellillinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 298 g99 kpl74 tl25 rl3,5 dl1208 kcal0 g297 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50 g    200 kcal0 g50 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)400 g    504 kcal44 g1,2 g36 g0 g
Margariini, 60%, Rainbow100 g    550 kcal0,9 g0,9 g60 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g200 g    660 kcal24 g132 g4,8 g16 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1200 g6 kpl   463 kcal1,9 g98 g1,1 g18 g
Fariinisokeri30 g    122 kcal0 g30 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
2688 g    4572 kcal94 g760 g118 g41 g
Ravintosisältö / annos112 g    191 kcal3,9 g32 g4,9 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    170 kcal3,5 g28 g4,4 g1,5 g
Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.