Jauhelihapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 400 g    761 kcal69 g22 g44 g2,2 g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi200 g    20 kcal3 g3 g0 g0 g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Becel juokseva, annos 10g15 g    99 kcal0 g0 g11 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g400 g    1320 kcal48 g260 g7,6 g36 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1588 g    2650 kcal140 g318 g90 g43 g
Ravintosisältö / annos397 g    662 kcal35 g80 g23 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    167 kcal8,8 g20 g5,7 g2,7 g
Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.