Aurajauheliharulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350 g    595 kcal70 g0 g35 g0 g
Vesi140 g 28 tl9 rl1,4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sipuli, paistettu 40 g   0,6 dl41 kcal0,5 g1,9 g3,3 g0,7 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g72 g    245 kcal14 g0 g21 g0 g
Hunaja 2 g 0,3 tl0,1 rl 6,6 kcal0 g1,6 g0 g0 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2 g 0,4 tl0,1 rl 1,4 kcal0 g0,2 g0 g0,1 g
Makea chilikastike rainbow10 g    19 kcal0,1 g4,5 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
696 g    1077 kcal95 g27 g65 g2,1 g
Ravintosisältö / annos232 g    359 kcal32 g9 g22 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    155 kcal14 g3,9 g9 g0,3 g
Mittaa kulhoon vesi ja korppujauhot, sekoita ja anna turvota n. 10 minuuttia.

Lisää muna ja haluamasi mausteet (paprika, pippuria, grillausmauste) sekä jauheliha.

Sekoita tasaiseksi.

Leikkaa sipulista renkaita ja paista niitä pannussa margariinissa kunnes ovat ruskeita.

Lisää sipuleihin hieman hunajaa ja pippuria sekä ripaus suolaa.

Muotoile jauhelihamassasta levy.

Murenna aurajuustoa ja laita sipulia.

Kääri rullalle ja paista 200 asteessa n.30 min.

Lisäksi sopii vaikka perunamuusi.