Pippuripossu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 450 g3/4 kpl   563 kcal95 g0 g20 g0 g
Valio Viola Mustapekka 100g100 g    470 kcal12 g7,2 g44 g0 g
Ruokaöljy keskiarvo 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Ruokakerma 5%, Valio200 g    130 kcal3 g8,4 g10 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
821 g    1304 kcal111 g19 g88 g1 g
Ravintosisältö / annos137 g    218 kcal18 g3,1 g15 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    159 kcal13 g2,3 g11 g0,1 g
Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.