Noppapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 745 g12 kpl   567 kcal14 g116 g1,5 g7,5 g
Sipuli (kuorittu)190 g3,5 kpl  2,1 dl51 kcal2,5 g9 g0,4 g3,2 g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5579 g    727 kcal122 g0 g26 g0 g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 134 g6,7 kpl   303 kcal21 g0,7 g24 g0 g
Kasvisliemikuutio 15 g1,4 kpl   46 kcal1,4 g2 g3,5 g0,2 g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)400 g    340 kcal14 g24 g20 g0 g
Sinappi 40 g 8 tl2,5 rl0,4 dl53 kcal1,8 g5,6 g2,4 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2103 g    2087 kcal177 g157 g78 g12 g
Ravintosisältö / annos526 g    522 kcal44 g39 g20 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal8,4 g7,5 g3,7 g0,6 g
Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;